Thai-wok med kylling

Thai-wok med kylling

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I Thailand brukes fiskesaus på samme måte som vi bruker salt. Får du ikke tak i thailandsk fiskesaus, så går det bra å smake seg til med salt i stedet. Prøv vår thai-wok med kylling 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingstrimlene i smør i en panne til det er jevnt hvitt over det hele.
  • Ha i oppdelt løk, paprika, hvitløk og ingefær og stek litt videre.
  • Tilsett sukker, fiskesaus (salt), soyasaus og pepper. Spe med hønsebuljong, vann og kokosmelk. Smak til retten.
  • Server med jasminris. Pynt gjerne med strimlet vårløk.
Kilde: matprat.no Foto: Ragge Strand/Per Alfsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest