Thaigryte

Thaigryte

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Gryterett med ferielengsel. Kjempegod thailandsk gryterett med smak fra hvitløk, stilkselleri, ananas, limeblader og sukkererter. Server kokt ris til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, skjær kyllingen i biter og vårløken i ringer.
  • Skjær paprikaen i terninger og stilksellerien og ananas i biter.
  • Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ananasbiter.
  • Hell på kokosmelk, og legg i kyllingbiter, limeblader og buljongterningen.
  • La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte. Smak til.
  • Server gryten med kokt ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest