Thaigryte

Thaigryte

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Gryterett med ferielengsel. Kjempegod thailandsk gryterett med smak fra hvitløk, stilkselleri, ananas, limeblader og sukkererter. Server kokt ris til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, skjær kyllingen i biter og vårløken i ringer.
  • Skjær paprikaen i terninger og stilksellerien og ananas i biter.
  • Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ananasbiter.
  • Hell på kokosmelk, og legg i kyllingbiter, limeblader og buljongterningen.
  • La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte. Smak til.
  • Server gryten med kokt ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer