Thaigryte
Til oppskriften

Thaigryte

Gryterett med ferielengsel. Kjempegod thailandsk gryterett med smak fra hvitløk, stilkselleri, ananas, limeblader og sukkererter. Server kokt ris til. 
20-40 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, skjær kyllingen i biter og vårløken i ringer.
  • Skjær paprikaen i terninger og stilksellerien og ananas i biter.
  • Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ananasbiter.
  • Hell på kokosmelk, og legg i kyllingbiter, limeblader og buljongterningen.
  • La det trekke i ca. 10 minutter.
  • Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte. Smak til.
  • Server gryten med kokt ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print