Meny
Thaiinspirert-fiskesuppe-1
Prøv en annerledes vri på den vanlige norske fiskesuppen. Sursøt thaifiskesuppe er en frisk og god suppe som serveres rykende varm. Passer perfekt til en kald dag. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær torsken i terninger, vårløk i tynne ringer, og hodekål og aspargesbønner i tynne strimler.
  • Hakk sjalottløk, ingefær og hvitløk, og mos det i en foodprosessor sammen med korianderfrø, fish sauce, gurkemeie, hel pepper og salt.
  • Surr blandingen i olje i en kasserolle til det dufter kraftig, ca. 4-5 minutter.
  • Hell på fiskebuljong, sitronsaft og brunsukker, og la suppen småkoke under lokk i ca. 20-30 minutter.
  • Ha torsk, vårløk, hodekål og aspargesbønner i suppen, og la den trekke videre til fisken er kokt, ca. 3-4 minutter.
  • Server suppen rykende varm.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter