Thailandsk nudelsalat med lammefilet

Thailandsk nudelsalat med lammefilet

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
I Thailand finner man mange lekre retter, ofte med mange ingredienser. Finskåret kjøtt, friske grønnsaker, ristede peanøtter og den alltid tilstedeværende chilien er noen få av dem. Her har vi en meget smakfull nudelsalat med lammefilet 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Tilbered nudlene etter anvisning på pakken. Finskjær lammefileten og del den i tynne skiver.
  • Finhakk hvitløk, rens bønner og skjær paprika i strimler.
  • Varm chiliolje i en wok eller panne på sterk varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder. Tilsett kjøtt og stek til det har fått en fin bruning., ca. 2 minutter.
  • Tilsett bønner og paprika og stek videre i et par minutter. Dryss over salt og tilsett soyasaus og chilisaus. Bland sammen og ta pannen vekk fra varmen.
  • Tilsett nudler, hakket koriander, og peanøtter.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest