Meny
Timianpoteter
De norske mandelpotetene egner seg godt til å bli servert på litt mer avansert vis enn bare kokt. Med timian i kokevannet, spekeskinke og en kvikk tur innom stekepannen, har du en lekker liten tapasrett.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Velg små, jevnstore poteter.
  • Kok potetene møre med 6-7 kvister timian i vannet. Hell av kokevannet og la potetene dampe seg tørre. Dette kan godt gjøres i god tid før servering.
  • Legg noen timiankvister på hver potet og rull en skive spekeskinke rundt. Fest med en tannpirker.
  • Varm en stekepanne og smelt smøret. Legg i potetene når det bruser godt og brun dem raskt på alle sider. Skinken skal bare få en lett gyllen farge.
  • Du kan godt bruke bacon istedenfor skinke. Da trenger potetene lenger steketid.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter