Tiramisu-1

Tiramisu

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Tiramisu, berømt og lettlaget Italiensk dessert. Egg, sukker, fingerkjeks, mascarponeost og espressokaffe er alt du tenger. Tiramisu betyr "ta meg opp" og blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig, tilsett mascarpone og rør glatt.
  • Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Bland eggehvitene med ostekremen.
  • Legg et lag med krem i bunnen av en serveringsskål. Dypp fingerkjeksene raskt i kaffen, blandet med konjakk (pass på så dem ikke blir for bløte) og legg dem på kremen.
  • Legg et nytt lag med krem, kjeks oppå og avslutt med et lag krem. Dryss revet sjokolade på toppen og avkjøl ca 1 time før servering.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest