Tomat-og-lkpai

Tomat- og løkpai

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Pai er alltid et enkelt og godt alternativ til middag eller en smårett til kvelds. Denne tomat- og løkpaien er intet unntak, og det smaker med en grønn salat ved siden av 
PORSJONER4

Ingredieser

Paideig

Fyll

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til paideigen raskt i en foodprocessor. Om deigen blir for hard, så tilsett eventuelt mer vann. Trykk deigen tynt ut i en ildfast form eller paiform. Prikk med en gaffel, og stek ved 225 grader i ca. 10 minutter.
  • Skrell løken og skjær den i skiver. Purre skjæres i tynne skiver. Forvell løk og purre i litt lettsaltet vann i 3-4 minutter. La det renne godt av.
  • Skjær tomatene i skiver. Pisk sammen egg, kesam, melk, salt og pepper. Fordel løken i paiskallet, og legg over tomatskiver. Hell på eggeblandingen og strø over ost.
  • Stek paien i ca. 20 minutter til eggemassen har stivnet. Server med en grønn salat til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest