Tomat-og-lkpai

Tomat- og løkpai

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Pai er alltid et enkelt og godt alternativ til middag eller en smårett til kvelds. Denne tomat- og løkpaien er intet unntak, og det smaker med en grønn salat ved siden av 
PORSJONER4

Ingredieser

Paideig

Fyll

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til paideigen raskt i en foodprocessor. Om deigen blir for hard, så tilsett eventuelt mer vann. Trykk deigen tynt ut i en ildfast form eller paiform. Prikk med en gaffel, og stek ved 225 grader i ca. 10 minutter.
  • Skrell løken og skjær den i skiver. Purre skjæres i tynne skiver. Forvell løk og purre i litt lettsaltet vann i 3-4 minutter. La det renne godt av.
  • Skjær tomatene i skiver. Pisk sammen egg, kesam, melk, salt og pepper. Fordel løken i paiskallet, og legg over tomatskiver. Hell på eggeblandingen og strø over ost.
  • Stek paien i ca. 20 minutter til eggemassen har stivnet. Server med en grønn salat til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest