Tomat- og squashtimbaler

Tomat- og squashtimbaler

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Noen ganger er det ikke så mye som skal til før det ser lekkert ut, kanskje bare noen skiver tomat og squash med vispet egg i en form. Salat og stekte potetbåter smaker godt ved siden av. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovn på 180 °C. Del squashen i tynne skiver og forvell i 2 minutter i kokende vann. Avkjøl og la alt vannet renne av.
  • Smør fire ildfaste porsjonsformer, og legg tomat- og squashskiver lagvis. Visp sammen egg, eggeplommer, fløte, tabasco, oregano, salt og pepper. Hell eggeblandingen over tomat- og squashskivene.
  • Sett de ildfaste porsjonsformer i langpannen og hell kaldt vann i langpannen til det står halvveis opp på formene. Bak i ovn i 20-30 minutter.
  • Server tomat- og squashtimbalene for eksempel med salat og stekte potetbåter.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest