Tomat- og squashtimbaler
Til oppskriften

Tomat- og squashtimbaler

Noen ganger er det ikke så mye som skal til før det ser lekkert ut, kanskje bare noen skiver tomat og squash med vispet egg i en form. Salat og stekte potetbåter smaker godt ved siden av. 
20-40 min
Middels
Forrett, Koldtbord, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovn på 180 °C. Del squashen i tynne skiver og forvell i 2 minutter i kokende vann. Avkjøl og la alt vannet renne av.
  • Smør fire ildfaste porsjonsformer, og legg tomat- og squashskiver lagvis. Visp sammen egg, eggeplommer, fløte, tabasco, oregano, salt og pepper. Hell eggeblandingen over tomat- og squashskivene.
  • Sett de ildfaste porsjonsformer i langpannen og hell kaldt vann i langpannen til det står halvveis opp på formene. Bak i ovn i 20-30 minutter.
  • Server tomat- og squashtimbalene for eksempel med salat og stekte potetbåter.
Kilde: matprat.no
Print