Meny
Tomatisert seigryte med grønnsaker
En tomatgryte med sei og ferske grønnsaker er vanskelig å motstå. Servert med pasta er det en enkel og mettende rett. 
Porsjoner4
Ingredieser
Grønnsaker
tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær seifileten i serveringsstykker og dryss med salt.
Grønnsaker
  • Skjær alle grønnsakene i biter på ca. 2 cm og stek dem i litt olje i en kasserolle i 2 minutter.
  • Hell i hermetiske tomater og kok til det tykner, ca. 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Legg seistykkene over grønnsakene og legg på lokk.
  • La det koke på svak varme til seien er kokt, ca. 7 minutter.
  • Server seien med grønnsakene og kokt pasta, og dryss over frisk basilikum.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter