Tomatsild-med-annanas-1
Til oppskriften

Tomatsild med annanas

Tomatsild er en klassiker blant påleggssild. I denne oppskriften har vi gitt den klassiske varianten en liten vri ved å tilsette ananas som gjør den litt friskere på smak. 
20-40 min
Enkel
Koldtbord, Pålegg
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær ananas i biter, sylteagurk i små terninger og grovhakk dill.
  • Hell tomatsausen fra silden i en bolle og tilsett ananasjuice og dill. Tilsett peppermix og smak til sausen.
  • Legg sild, ananas og sylteagurk lagvis i et glass eller krukke. Hell over sausen og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskap i ca. 2 uker.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Print