Tomatsild

Tomatsild-1
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Tomatsild

Her er en oppskrift på en aldeles fabelaktig og velsmakende tomatsild. En klassiker blant påleggsild og et smaksrikt innslag på et koldtbord. Kanskje en gaveidè? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smak på silden. Er den veldig salt eller sterk bør den skylles i kaldt vann før bruk. Tørk silden med papir og del den opp i passe biter.
  • Varm opp vann, sukker og tomatpure i en gryte til sukkeret smelter. Rør inn de andre ingrediensene.
  • Avkjøl sausen og hell den over silda. Sett i kjøleskap.
  • Bør stå kjølig i ett døgn før den spises
Kilde: matprat.no
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken