Meny
Tomatsuppe-med-pasta
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær et kryss i toppen av hver tomat. Forvell de i et par minutter i kokende vann og trekk
  • skinnet forsiktig av fra toppen og ned. Grovhakk tomatene. Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele. Tilsett løk, hvitløk og rød paprika og stek de under omrøring til grønnsakene er møre. Hell hakkede tomater i kjelen og la det koke i 10 minutter til.
  • Ha i buljong, tomatpure, salt, pepper og sukker. Ha på lokk og la det koke i 15 minutter.
  • Ta kjelen av platen og krydre med basilikum. Når suppen er avkjølt, kjører du den
  • i en kjøkkenmaskin til den er jevn. Varm den langsomt opp i kjelen.
  • Kok pastaen i en annen kjele i henhold til beskrivelsen på pakken. Sil av og ha pastaen i suppen. Serveres med frisk hakket basilikum.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter