Meny
Torsk-i-ovn
Torsk bakt i ovnen er noe av det enkleste du kan lage. Her kan du bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du ikke har det som står i oppskriften. Og sausen, den velger du etter ønske. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker.
  • Skjær purre og selleri i biter, og gulrot i terninger.
  • Kok opp vann og kok grønnsakene i 2 minutter.
  • Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene over i en smurt ildfast form.
  • Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt, pepper og timian.
  • Lag fiskesausen etter anvisning på pakken og hell den over fisken.
  • Strø over ost, og stek retten i stekeovn i ca. 15 minutter.
  • Server med kokt potet.
  • Tips: Du kan også bruke ferdig grønnsaksblanding. Bruker du fryst blanding bør den være halvtint før du har den i formen.

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter