Meny
Torsk-med-soya-chili-og-nudler-1
Her skal torsken bare trekke i buljongen, ikke koke, da holder fisken seg hel og saftig, og buljongen holder seg klar og fin. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær torsken i serveringsstykker.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken.
  • Bank sitrongresset med skaftet på en kniv eller lignende.
  • Skjær selleri, ingefær, chili og gulrot i tynne skiver.
  • Ha sitrongress, selleri, ingefær, chili, vann og soyasaus i en kasserolle, kok opp og la det trekke i 2 minutter.
  • Tilsett torsk og gulrot, legg på lokk og la trekke i 10 minutter.
  • Ta ut torsken og tilsett finhakket koriander.
  • Server torsken med nudler og buljongen.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter