Meny
Torsk-med-sursøt-saus-1
Porsjoner4
Ingredieser
Sursøt saus
Fremgangsmåte
  • Start med å koke ris etter anvisning på pakken.
  • Del fisken i serveringsstykker. Smør sennep på toppen av fiskestykkene.
  • Bland hvetemel med salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen og stek dem i smør og/eller olje.
Sursøt saus
  • Surr løk, paprika og gulrot i olje i 3 minutter. Ha i tomatpuré og ketchup og bland godt.
  • Tilsett ananas, eddik, sukker, soyasaus og grønnsakbuljong og kok opp. Rør ut maisennamel i litt ananasjuice og rør blandingen inn i sausen.
  • Kok under forsiktig omrøring til sausen er blank. Strø over strimlet bladpersille før servering.
  • I stedet for å lage sursøt saus kan du varme 1 glass ferdig saus.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter