Meny
Torsk-på-potetpuré-med-pesto-og-små-grønnsaker-1

Torsk på potetpuré med pesto og små grønnsaker

Porsjoner4
Ingredieser
Pesto
Potetpuré
Små grønnsaker
Fremgangsmåte
  • Start med pestoen. Den holder seg i kjøleskap i minst 1 uke.
  • Bland hvitløk, basilikumblad, pinjekjerner og parmesan i food-processor og kjør det til en glatt masse.
  • Spe litt om gangen med olje til en fyldig saus. Smak til med salt og pepper.
  • Skrell og skjær poteter og jordskokker i terninger og kok dem i usaltet vann til de er godt møre.
  • Sil kokevannet fra og damp poteter og jordskokker godt.
  • Mos og rør inn smør og fløte til en luftig mos.
  • Smak til med salt og pepper og rør inn persille like før servering.
  • Rist skinken i tørr stekepanne.
  • Rens grønnsakene og skjær dem i små terninger. Forvell dem i lettsaltet vann i 1-2 minutter.
  • Kok opp 0.5 l vann med 1 ss salt til fisken.
  • Skjær fisken i fire jevnstore stykker og posjer dem i vannet i ca. 5 minutter.
  • Fordel pureen på varme tallerkener, legg fisken over.
  • Legg en skive skinke på fisken.
  • Fordel grønnsakene rundt og drypp pesto på.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter