Torsk med tomat og paprika

Torsk med tomat og paprika

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Stekt torsk med stekt tomat og paprika er en spennende og annerledes kombinasjon. Dette er en smakfull og enkel oppskrift med få ingredienser. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.
  • Bland mel, salt og kajennepepper, og vend fiskestykkene i melblandingen.
  • Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger.
  • Skjær paprika i terninger.
  • Stek fiskestykkene gylne og gjennomstekt i en blanding av olje og smør, ca. 3 minutter.
  • Legg stykkene til side på et fat og hold dem varm.
  • Stek tomat og paprika 1-2 minutter i fettet fra fisken.
  • Bland saften av sitron med vann, hell over grønnsakene og la det surre i 5 minutter.
  • Tips: Server torsken med grønnsakene og kokt potet ved siden av. Pynt gjerne med friske urter om du har.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest