Torskegryte-med-epler-og-stangselleri-1
Til oppskriften

Torskegryte med epler og stangselleri

Torsk er en robust og anvendelig fisk, og egner seg ekstra godt i gryter som denne med crème fraîche, eple og stangselleri. Server med kokte poteter. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Skrell og skjær gulrot, selleri, eple og rødløk i 2-3 cm store biter og legg i en smurt ildfast form.
  • Legg fiskestykkene over grønnsakene og dryss over salt og pepper.
  • Hell over kremfløte og fordel crème fraîche over fisken.
  • Bak i stekeovnen i ca. 15 minutter til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.
  • Ha over litt presset sitronsaft, olivenolje og frisk basilikum.
  • Server med kokte poteter ved siden av.
Print