Torskepanne-1

Torskepanne

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant? Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen. 
PORSJONER4

Ingredieser

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
  • Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
  • Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
  • Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
  • Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
  • Server med ris ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley