Meny
Torskesuppe-med-fennikel-og-reker-1
Prøv å lage fiskesuppe med en spiss neste gang. I denne oppskriften er det blant annet chilipasta og marinert fennikel, og det hele toppes med reker. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær torsken i terninger og fennikel i tynne strimler.
  • Bland olivenolje, saften av sitron og salt, og ha i en tredel av fennikelen.
  • Finhakk sjalottløk og surr i litt olivenolje sammen med resten av fennikelen, til løken er myk.
  • Tilsett hvitvin, grønnsakbuljong, sambal oelek og oregano, og kok til fennikelen er myk, ca. 10 minutter.
  • Tilsett kremfløte og smak til med salt og pepper.
  • Pisk opp suppen, gjerne med en stavmikser.
  • Legg torsketerningene i suppen og kok opp.
  • La suppen stå i 5 minutter.
  • Tilsett reker og marinert fennikel rett før servering.
  • Server suppen straks.
Kilde: godfisk.no Foto: Fabian Bjørnstjerna

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter