omelett-med-gronnsaker-og-smeltet-ost

Tortilla med potet og tomat

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok potetene i lettsaltet vann i 8-10 minutter, eller til de er akkurat møre. Sil av kokevannet, og sett de til side.
  • Varm oljen i en stor stekepanne. Tilsett vårløken, og fres under omrøring i 3-4 minutter, eller til vårløken er myk. Tilsett potetene, og stek de i 3-4 minutter. Snu og vend på potetene slik at de blir dekket av et tynt lag olje. Legg potetene utover i pannen, og stikk ned tomatene mellom potetene.
  • Visp sammen eggene, vannet, saltet og pepperen i en bolle. Dryss persillen over potetene, og hell på eggeblandingen. Legg lokk på stekepannen, og la deretter tortillaen steke over svak varme i 10- 15 minutter, eller til den er nesten fast.
  • Forvarm samtidig grillelementet i stekeovnen.
  • Sett stekepannen under grillelementet. Grill til overflaten får en fin farge. Avkjøl tortillaen litt før du skjærer den i trekanter og serverer den. Server med en god salat til
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest