Tradisjonell seibiff med løk

Tradisjonell seibiff med løk

20-40 min
Middels
Print
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær seifileten i serveringsstykker, tørk den på kjøkkenpapir.
  • Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend fiskestykkene i melblandingen og stek dem i brunet margarin til de er gyllenbrune. Ta fisken ut av panna og hold den varm.
  • Surr løken i litt margarin til den blir lysebrun. Dryss over ca. en spiseskje hvetemel, vend det godt inn i løken og la det surre noen minutter. Drypp over litt sitronsaft og brunt sukker, rør om og tilsett vann til løksausen får passelig konsistens. Kokes et par minutter og smakes til med salt og eventuelt sukker.
  • Server den ferdigstekte fisken med løksaus, sitronbåter, dill, revne gulrøtter og kokte poteter.
  • * uten skinn og bein, helst ryggfilet av storsei.