Trinidad pelau

Trinidad pelau

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Maten i Trinidad & Tobago er sterkt krydret og serveres ofte med ris eller bønner som tilbehør. Matkulturen er sterkt preget av den flerkulturelle befolkningen, en blanding av indisk og afrikansk mat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt sukker i en stor kjele på medium varme til sukkeret begynner å karamellisere seg.
  • Rør inn kjøtt og stek det til alt har blitt brunt.
  • Hell i vann, ris, kokosmelk, gulrøttene og la det koke opp.
  • Legg på lokk og la det småkoke til risen er ferdig, ca. 25 minutter. Ha i ertene når det er ca. 5 minutter igjen av koketiden. Strø over hakket persille til slutt.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest