Meny
Tyttebærbrød
Tyttebærbrød. Imponer med et spennende brød med tyttebærsmak. 
Porsjoner4
Ingredieser
Dag 1
Dag 2
Fremgangsmåte
Dag 1
  • Bland alt i en bolle og sett det i kjøleskapet til neste dag.
Dag 2
  • Rør gjæren ut i fingervarmt vann, 37 °C. Deretter tilsettes blandingen fra første dag sammen med hvetemel og vann. Kna sammen, dekk deigen til med plastfolie og sett den til heving til den har fått dobbelt størrelse.
  • Ta deigen ut på bakebordet og del den i 4 like emner. Elt deigemnene godt og form dem til runde brød. La brødene etterheve på et lunt sted under klede i 30-45 minutter.
  • Stek tyttebærbrødene ved ca. 225 °C i 30-45 minutter. Avkjøl på rist.
  • Serveringstips: Server tykke skiver med godt smør og brunost.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Esten Borgos

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter