MP_Kremet-eggerore-med-urter-og-spekemat-kopi1

Urtekrydret eggerøre og spekemat

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Eggerøre og spekemat kan både serveres som lettvint middag en god sommerdag eller være en del av et koldtbord i en høytidelig anledning. Hakkete urter i eggerøren er både smakfullt og dekorativt. Bruk de urtene du liker best! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg, fløte og salt. Bland inn de hakkede urtene.
  • Smelt smør i en varm stekepanne og tilsett eggeblandingen. Bruk en stekespade og trekk eggerøren inn mot midten av pannen slik at den flytende massen kommer i kontakt med pannen. Stek eggerøren til den har akkurat stivnet, men fortsatt er bløt og saftig.
  • Anrett eggerøren på fat og server med et lite utvalg spekemat.
  • * evt. persille, gressløk eller estragon
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest