MP_Kremet-eggerore-med-urter-og-spekemat-kopi1
Til oppskriften

Urtekrydret eggerøre og spekemat

Eggerøre og spekemat kan både serveres som lettvint middag en god sommerdag eller være en del av et koldtbord i en høytidelig anledning. Hakkete urter i eggerøren er både smakfullt og dekorativt. Bruk de urtene du liker best! 
Under 20 min
Enkel
Forrett, Koldtbord, Lunsj, Middag, Pålegg
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg, fløte og salt. Bland inn de hakkede urtene.
  • Smelt smør i en varm stekepanne og tilsett eggeblandingen. Bruk en stekespade og trekk eggerøren inn mot midten av pannen slik at den flytende massen kommer i kontakt med pannen. Stek eggerøren til den har akkurat stivnet, men fortsatt er bløt og saftig.
  • Anrett eggerøren på fat og server med et lite utvalg spekemat.
  • * evt. persille, gressløk eller estragon
Print