Urtemuffins-1

Urtemuffins

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med en god smak av urter, og en smakfull tomat på toppen. Disse matmuffinsene kan fint nytes alene, eller ved siden av en salat eller en suppe. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg havregrynene til bløt i vann i ca 5 minutter.
  • Hakk urtene.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle sammen med urtene.
  • Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Pynt hver muffins med en soltørket tomat på toppen.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Oda Christensen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest