Meny
Urtemuffins-1
Med en god smak av urter, og en smakfull tomat på toppen. Disse matmuffinsene kan fint nytes alene, eller ved siden av en salat eller en suppe. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Legg havregrynene til bløt i vann i ca 5 minutter.
  • Hakk urtene.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle sammen med urtene.
  • Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Pynt hver muffins med en soltørket tomat på toppen.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Oda Christensen

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter