URTESILD-PÅ-RUGBRØD-1

Urtesild på rugbrød

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sild på glass kan serveres til frokost, på koldtbordet eller som tapas. Til tapas trenger du bare å skjære rugbrødskiver i mindre biter og legge på litt sild. 
PORSJONER4

Ingredieser

Lake

Tilbehør

  • rugbrød

Fremgangsmåte

  • Smak på sildefiletene og legg dem i vann dersom de er for salte. Skjær sildefiletene i biter, og rødløk, løk, purre og sitron i tynne skiver. Hakk bladpersille og dill.

Lake

  • Knus allehånde og pepperkorn i en morter, og ha i en kasserolle med de andre ingrediensene. Kok opp laken, og avkjøl den helt. Legg sild, løk, purre, sitron, bladpersille og dill lagvis i et glass eller krukke. Hell over laken og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før bruk.
  • Server urtesild på små rugbrødskiver.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest