Meny
Kryddersmør-1
Urtesmør kan du få kjøpt ferdig, men det er svært enkelt å lage selv. Det er bare å røre smøret mykt og tilsette krydder. Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren. Skjær smøret i fine skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. 
Porsjoner8
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Romtemperer smøret. Finhakk urtene. Bland sammen smør, urter, sitronsaft, salt og pepper. Rør det godt sammen.
  • Lag en pølse av smøret på aluminiumsfolie. Rull smøret inn i folien og la det stivne i kjøleskapet. Før servering skjærer du smøret i skiver.
  • * tørkede, 2 ss friske = 1 ts tørkede.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter