Utbrettet-kylling-på-grillen-1

Utbrettkylling med urter

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Litt ekstra arbeid med å forberede kyllingen før den legges på grillen betaler seg i et saftig og godt resultat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg kyllingen på ryggen med brystet opp. Skjær løs ryggen på langs under vinger og lår. Løft opp kyllingen og brett hele ryggstykket ned og bakover. Ikke skjær helt av, men la de to delene henge sammen ved halsen. Du har nå en lang utbrettet kylling.
  • Dytt urter og chili under skinnet, og pensle med grillsaus.
  • Legg kyllingen over på grillen. Det er viktig å snu den ofte, slik at den ikke brenner seg. Det er vanskelig å gi en nøyaktig grilltid, men 45-60 minutter er normalt.
  • La kyllingen hvile litt før den skjæres opp for servering.
  • * evt. oregano, basilikum, rosmarin
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest