Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk

Varm-kongekrabbe-med-hvitløk-soya-og-vårløk-1
20-40 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk

Skap et fargerikt og smaksfullt måltid av kongekrabbe. I denne oppskriften serverer du den med stekt vårløk, og en varm marinade av olivenolje, sesamolje og hvitløk. 
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade
Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og skjær i strimler.
  • Legg kongekrabbestrimlene på et fat med høye kanter.
  • Vask vårløk og skjær i fire på langs, og stek i olje i en stekepanne i ca. 1 minutt på hver side.
  • Fordel vårløk mellom strimlene av kongekrabbe.
  • Riv hvitløk, ingefær og reddik, og dryss over. Bland sammen soyasaus og saften av lime, og drypp over.
Marinade
  • Varm opp olivenolje, sesamolje og finhakket hvitløk i en i en liten kasserolle til det begynner å ryke. Hell den varme marinaden over kongekrabben og vårløken.
  • Pynt med agurkterninger og koriander, og server med en gang.
Kilde: godfisk.no Foto: Audun Aagre
Populære oppskrifter den siste uken