Meny

Varmende grønnsaksgryte med oksekjøtt

Varmende-grønnsaksgryte-med-oksekjøtt

Oppdatert

Over 60 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Varmende grønnsaksgryte med oksekjøtt

Så godt og varmende på en kald og dag! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del opp kjøttet og rotgrønnsakene i terninger. Skjær purre og løk i skiver.
  • Brun kjøttet i smør i kjelen. Hell på kraft/buljong så det dekker kjøttet i kjelen og kok opp.
  • La kjøttet småkoke i ca. 20 minutter.
  • Tilsett rotgrønnsaker purre og løk og kok til alt er mørt.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med kokte poteter eller godt brød.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også