Vegetarspaghetti

 

Til oppskriften

Vegetar spaghetti

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.
20-40 min
Enkel
Lunsj, Middag, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Til servering

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann i en romslig kjele, og tilsett buljong. Bruk gjerne hønsebuljongterning, hvis ikke retten skal være vegetar. 
  • Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Riv hvitløk på et lite rivjern. 
  • Tilsett løk, hvitløk, spagetti, hermetiske tomater, tørket oregano og chiliflak i kjelen. 
  •  La det hele småkoke i 10-12 minutter til pastaen er ferdigkokt, eller følg koketiden på spagettipakken. Rør om i kjelen underveis. 
  • Skyll cherrytomater og tilsett dem i gryten når det er et par minutter igjen av koketiden. 
  • Trekk kjelen av platen og vend inn spinat rett før servering. Ha i olivenolje og krydre med salt og pepper. Hakk basilikumblader grovt, og dryss over basilikum og parmesan før servering.
Kilde: matprat.no 
Print