Vegetarspaghetti

 

Vegetar spaghetti

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.
PORSJONER4

Ingredieser

Til servering

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann i en romslig kjele, og tilsett buljong. Bruk gjerne hønsebuljongterning, hvis ikke retten skal være vegetar. 
  • Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Riv hvitløk på et lite rivjern. 
  • Tilsett løk, hvitløk, spagetti, hermetiske tomater, tørket oregano og chiliflak i kjelen. 
  •  La det hele småkoke i 10-12 minutter til pastaen er ferdigkokt, eller følg koketiden på spagettipakken. Rør om i kjelen underveis. 
  • Skyll cherrytomater og tilsett dem i gryten når det er et par minutter igjen av koketiden. 
  • Trekk kjelen av platen og vend inn spinat rett før servering. Ha i olivenolje og krydre med salt og pepper. Hakk basilikumblader grovt, og dryss over basilikum og parmesan før servering.
Kilde: matprat.no 
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest