Meny

Vegetar spaghetti

Vegetarspaghetti

Oppdatert

 

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Vegetar spaghetti

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.
PORSJONER4

Ingredieser

Til servering

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann i en romslig kjele, og tilsett buljong. Bruk gjerne hønsebuljongterning, hvis ikke retten skal være vegetar. 
  • Skrell løk og skjær den i tynne skiver. Riv hvitløk på et lite rivjern. 
  • Tilsett løk, hvitløk, spagetti, hermetiske tomater, tørket oregano og chiliflak i kjelen. 
  •  La det hele småkoke i 10-12 minutter til pastaen er ferdigkokt, eller følg koketiden på spagettipakken. Rør om i kjelen underveis. 
  • Skyll cherrytomater og tilsett dem i gryten når det er et par minutter igjen av koketiden. 
  • Trekk kjelen av platen og vend inn spinat rett før servering. Ha i olivenolje og krydre med salt og pepper. Hakk basilikumblader grovt, og dryss over basilikum og parmesan før servering.
Kilde: matprat.no 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også