Meny
Vegisterkaker
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere, og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant. Blomkål, sellerirot, revet ingefær og muskat. Det må bli godt, det.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Bak sellerirotbitene i ovn på 200 grader til de er møre, ca. 15 minutter. Avkjøl.
  • Kok risen som anvist på pakken. Hell av kokevannet og la risen dampe seg tørr. Avkjøl.
  • Forvell blomkålbuketter og stilker delt i biter så vidt møre i vann uten salt. Hell av kokevannet. Avkjøl.
  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle og mos det med stavmikser til en passe jevn farse. Smak til farsen med salt, pepper og mer krydder om du ønsker.
  • Form vegisterkaker ved hjelp av en vætet skje. Stek dem til de er gyllenbrune på begge sider.
  • Farsen kan gjerne lages på forhånd.
  • Server vegisterkaker med surkål eller rødkål og kokte poteter.
Kilde: frukt.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter