Lammebog-og-lammeribbe1-2-1
Til oppskriften

Vennefest med lam

Dette er den perfekte retten å servere når du inviterer hele vennegjengen. Retten er enkel å lage og den smaker fortreffelig! Server gjerne noe gode poteter ved siden av, oppskrift på dette finner du nederst på siden. 
Over 60 min
Avansert
Middag
PORSJONER14

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 125°C
  • Skjær bort løse hinner og fett av lammebog og lammeside.
  • Gni bogene og sidene inn med salt, pepper, lime og ingefær og legg dem i langpanne.
  • Skrell og del grønnsakene i passe biter og legg dem rundt bogene. Hell på vin.
  • Sett steketermometer i bogene og stek til termometeret viser 70°C.
  • Ta bogene, sidene og grønnsakene ut av ovnen.
  • Sil av kraften og kok den inn til halv mengde.
  • Server grønnsakene og sjysausen til.
Print