Meny

Viltsauté

Viltsauté

Oppdatert

40-60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Viltsauté

Det er mange måter å spise reinsdyrkjøtt på, denne liker alle. Nydelig mild saus til mørt og magert kjøtt.
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Start med å lage sausen. Hell fløte, kraft, timian og rosepepper i en gryte. Kok opp på svak varme.
  • Rens og skjær løk i båter, småløk deles i to, knollselleri og gulrot renses og deles i biter. Brun grønnsakene raskt i panna før de has over i gryta. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter.
  • Skjær kjøttet i terninger. Brun kjøttet i små porsjoner, dryss over salt og ha over i gryta. La retten trekke i ca. 5 minutter. Kjøttet bør være litt rosa inni. Jevn om nødvendig med maizena utrørt i litt kaldt vann. Smak til med krydder.
  • Dryss over grønt og server gryta med en grønn salat og godt brød.
  • * eller filet fra annet vilt.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også