Meny
Wenche2
Ingen jul uten smørbrødkjeksa til ho mor. Dette er ei gammel oppskrift så mengden holder til en storfamilie.
Porsjoner1 Fint brød
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Sett stekovnen på 170 ℃.
  • Bland smør og sukker hvitt. Ha i kefir og rør sammen. Deretter ha i hjortetakksalt og hvetemel til deigen er fast og god. 
  • * Så mye hvetemel du klarer i kna inn i deigen for at den skal bli god å kjevle ut
  • Kjevle ut og trykk ut kjeksene med f.eks. ringen til et Norges glass. 
  • Stekes på 170 ℃ i ca. 8 min. eller til den har fått fin gyllen farge.
  • Serveres med godt smør og geitost til en god kopp kaffe.
Lykke til!
    Kilde: Wenche

    Oppdatert

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter