Wok-med-laks-1
Til oppskriften

Wok med laks

Laks i wok sammen med grønnsaker er en enkel middagsrett som smaker kjempegodt. Her kan du variere med grønnsaker etter eget ønske. 
Ca. 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i lange strimler som er ca. 1 cm tykke. Skjær gulrot og løk i tynne skiver, paprika i strimler, og brokkoli og blomkål i små buketter.
  • Varm olje i en wokpanne eller en stekepanne med litt høy kant og tilsett grønnsakene.
  • Stek grønnsakene sprø på høy varme under stadig omrøring, ca. 2 minutter.
  • Tilsett sweet chilisaus, rør godt om og sett ned varmen.
  • Legg laksestrimlene over grønnsakene, legg på lokk, og la fisken trekke i ca. 2 minutter.
  • Server woken med ris ved siden av.
  • Tips: Grønnsakene i retten kan varieres etter smak og tid på året, friske urter kan tilsettes og sweet chilisaus kan erstattes med soyasaus.
Kilde: godfisk.no Foto: Astrid Hals
Print