Wok med marinert svinekjøtt og nudler
Til oppskriften

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Du trenger ikke wok for å wokke! Bruk like gjerne en jernpanne, det går like bra. Her er en wokvariant med marinert kjøtt og nudler. 
40-60 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og chili. Riv fersk ingefær. Bland dette sammen med kjøttet og soyasausen og la det marinere ca. ½ time. Skjær løk, purre, paprika og gulrot i ringer og biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  • Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger, 2-3 minutter på sterk varme.
  • Fres grønnsakene raskt, bland i kjøttstrimlene og rør nudlene forsiktig til slutt. Smak til med soyasaus, pepper og eventuelt salt.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print