Makaronipudding med lettsaltet flesk
Print Add to Collection

Makaronipudding med lettsaltet flesk

Tid Over 60 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

makaronipudding

Eggeblanding

Instructions

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kok makaroni i henhold til anvisning på pakken. Hell av vann i et dørslag.
  • Skrell og finhakk løken.
  • Kutt opp kjøttet i biter. Stek svinekjøtt og løk sammen over høy varme så det får en fin farge. Reduser varmen og la det koke i ytterligere noen minutter.
  • Bland alle ingrediensene til eggeblandingen.
  • Smør en ildfast form. Legg lagvis makaroni, svinekjøtt og løk blanding og det meste av osten i formen.
  • Hell i eggeblandingen og dryss med resten av osten. Dekk med aluminiumsfolie.
  • Stek i ovnen i 30-40 minutter til pudding har satt seg. Fjern folien de siste 10 minutter.