Print Add to Collection

Stekt kylling med kremet grønnkål

Prøv denne retten med grønnkål som er full av sunne stoffer. 
Tid 40-60 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Stek kyllingbrystene med skinnsiden ned i olje på medium varme, til de er gylne. Snu og stek raskt på den andre siden.
  • Mens kyllingen steker, vask og rens kålen. Skjær bort stilken og kutt i tynne strimler.
  • Stek kålen og løken lett i panne på medium varme med litt nøytral olje.
  • Hell på kyllingkraft og hvitvin/eplesaft og la det koke ned til nesten ingen ting.
  • Hell så på fløte og kok ned til det tykner. Smak til med salt.
  • Sprøstek samtidig bacon i en annen panne.
  • Skjær kyllingbrystet i skiver, pynt med stekt bacon og server. Potetmos passer bra til denne retten.

Notes

Kilde: nytnorge.no Foto: Paal-André Schwital