Print Add to Collection

Krydret kjøttpudding

Det er rikelig med grønnsaker, mye god smak i denne saftige og krydrede kjøttpuddingen. Bruk det som pålegg hvis du får rester. 
Tid Over 60 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

GLASERING

tilbehør

Instructions

  • Forvarm stekeovnen til 175 °C.
  • Smør en ildfast form eller brødform med smør eller margarin.
  • Varm oljen i en kjele. Skrell løken, og skjær den i terninger. Fres den blank i oljen. Rens og skyll paprika og selleri. Del dem i biter. Fres dem i gryten sammen med løken i ca 3 min. Skrell hvitløken, og press den i gryten. Rør inn pepper, basilikum og kajennepepper. Fres en kort stund. Avkjøl.
  • Bland kjøttdeig, griljermel, tomat, persille, eggehviter og løkblanding. Form farsen til et brød. Legg kjøttpuddingen i den ildfaste formen.

Glasering

  • Bland ketchup og tabasco godt sammen. Smør glasuren på kjøttpuddingen. Stek kjøttpuddingen til det er gyllent og gjennomstekt, ca 1 time. Skjær kjøttpuddingen i skiver, og server straks.

Smaker utmerket med verdens beste potetmos >>
og grønne bønner til.