Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus
Print Add to Collection

Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

Hvis du er vant til å servere Waldorfsalat til kalkun har du allerede erfaring med at frukt og kalkun er en god match. Men har du servert fruktsaus til kalkunbiffen? Det bør du prøve! 
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Saus

Instructions

  • Skjær biffene i 2 cm tykkelse. Bland maizenna med salt og pepper. Dryss over kalkunbiffene og rist av. Stek biffene i smør og olje ca. 4-5 minutter på hver side. Ta biffene ut og hold dem varme.
  • Tilsett jus av 2 appelsiner (ca. 1 1/2 dl), ingefær, honning og krydder. Kok forsiktig opp. Bland resten av maizennamelet med 1-2 ss kaldt vann og ha det i sausen til det tykner. Smak til. Ha i en klatt smør tilslutt.
  • Tilsett appelsinbåter, mangobiter og kalkunbiffene. Varm alt i noen minutter. Server med kokt ris og varme aspargesbønner.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson