Suppegryte med asiatisk smak
Print Add to Collection

Suppegryte med asiatisk smak

Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe. Lager du suppen med buljong eller kraft, renskåret, magert svinekjøtt og fyller på med masse grønnsaker, får du også en mager og næringsrik suppe. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Varm olje i en panne eller wok. Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes. Fres kjøttet raskt under omrøring og ha over i en kjele. Tilsett vann og buljong og kok opp.
  • Fres grønnsaker lett i to omganger i pannen/woken og ha over i gryten. Småkoke suppen i ca. 5 minutter og smak evt. til med litt salt.
  • Serveres gjerne med brød.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson