Potet og purresuppe
Print Add to Collection

Potet- og purresuppe

Luksusutgaven av potetsuppe får du ved å servere suppen med noen dråper trøffelolje og grissini surret med spekeskinke. 
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Pynt

Instructions

  • Vask purren godt og del den i biter. Surr purre og hvitløk i litt smør. Tilsett poteter og hell over kraft. Kok til det er mørt. Ha alt over i en kjøkkenmaskin og kjør suppen glatt.
  • Sil suppen og tilsett fløte. Kok opp og smak til med salt, kvernet pepper og eventuelt litt buljong. Hell suppen i serveringsboller, drypp over litt trøffelolje og legg på litt purre som er surret i smør.
  • Server med grissini/brødpinne eller godt brød.
  • Tips: Liker du smaken av karri kan du tilsett litt grønn karripasta og erstatte det meste av fløten med kokosmelk.

Notes

Kilde: matprat.no