Print Add to Collection

Kyllinglår med urter

Med rå kyllinglår kan du tilsette god smak under steking. Her har vi brukt hvitløk og masse urter. Potetsalaten er også svært smakfull, med både bacon, vårløk, ruccula og soltørkede tomater. 
Tid 40-60 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Potetsalat

Instructions

  • Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper. Stek lårene i stekeovn ved 180 °C ca. 40 minutter.
  • Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon og del det i biter. Skjær vårløk i ringer og soltørkede tomater i to. Bland det sammen med resten av ingrediensene til potetsalaten. Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.
  • Server kyllinglårene med potetsalat og gjerne bakt tomat.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals