Print Add to Collection

Pasta med skalldyr og chilidressing

Pasta passer til alt, så hvorfor ikke prøve pasta med skalldyr? I denne oppskriften har du reker, sjøkreps og blåskjell i pastaen sammen med chilidressing. 
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Marinade

Dressing

Tilbehør

Instructions

  • Rens reker og sjøkreps.
  • Finhakk hvitløk, rør sammen ingrediensene til marinaden og hell den over rekene og sjøkrepsen. La de trekke i marinaden i 30 minutter.
  • Kok pasta etter anvisningen på pakken. Sil kokevannet fra.
  • Press saften av lime, finhakk chili og koriander, og bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak den til.
  • Stek reker og sjøkreps med marinaden i varm stekepanne i 1 minutt, så de blir varme. Bland med pastaen og vend inn dressingen.
  • Damp blåskjell i eplejuice og finhakket hvitløk til de åpner seg. Ha de i pastaen.
  • Ha pasta på varme tallerkener og server med limebåter, koriander og brød.

Notes

Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe