Print Add to Collection

Kyllinglår stekt med flaksalt

Ved å steke kyllinglår selv har du full kontroll på både krydder og øvrige ingredienser. Disse lårene er bare drysset med flaksalt før oppholdet i ovnen. Etterpå får de følge av en spenstig råkostsalat med krydder. 
Tid 40-60 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

KRYDRET RÅKOSTSALAT

Instructions

  • Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Dryss flaksalt over skinnet på kyllingstykkene og legg dem i en stor ildfast form eller liten langpanne.
  • Sett formen midt i ovnen ved 200 °C og stek stykkene i ca. 40 minutter eller til de er gjennomstekt og har fått fin farge på skinnet.
  • Riv gulrøtter og strimle hodekål. Skjær løken i tynne strimler. Vend inn hakket koriander. Ha krydderet i en panne og varm det til det begynner å dufte. Knus korianderfrøene og bland krydderet i råkostsalaten.
  • Server de saltstekte kyllinglårene med krydret råkostsalat og hjemmelaget potetstappe.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer