Print Add to Collection

Fettuccini med kylling og sjampinjongsaus

Dette er en pastarett som er rask å lage og som har en smakfull kremsaus. Retten passer både som en smårett og som en hovedrett. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme. Sett kjøttet til side.
  • Skjær baconet og sjampinjongen i skiver og finhakk hvitløken. Stek det hele i resten av smøret ved middels varme under omrøring i ca 2 minutter.
  • Tilsett vinen og la den koke inn til halv mengde. Rør inn kremfløte, finsnittet vårløk og kyllingkjøttet og kok opp. La det hele småkoke i to minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Mens pastasausen lages kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende saltet vann. Vannet helles av, og blandes med pastasausen.
  • Dryss over nyrevet parmesan og server med en grønn salat.

Notes

Kilde: melk.no