Print Add to Collection

Tagliatelle med kalkun og fløtesaus

En rask og smakfull pastarett til hele familien. 
Tid Under 20 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Skjær kalkunkjøttet i tynne strimler. Vend kjøttstrimlene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme. Sett kjøttet til side.
  • Skjær løken i skiver. Sukkerertene og tomatene skjæres i biter. Surr løk og tomat i resten av smøret ved middels varme, til løken er blank og myk. Hell vinen over og kok inn vinen til den er reduser til ca halv mengde.
  • Tilsett buljong og fløte. Kok opp og tilsett kalkunkjøttet og sukkerertene.
  • Smak til med salt og pepper og la det hele stå og trekke i et par minutter til kjøttet er varmt.
  • Mens pastasausen lages, kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende og saltet vann. Vannet helles av, og pastaen blandes med pastasausen.
  • Dryss over nyrevet parmesan, og server med en grønn salat.

Notes

Kilde: melk.no Foto: Mari Svenningsen