Print Add to Collection

Pastasalat med bacon og fetaost

Dette er en frisk og enkel salat som både kan spises til middag eller til lunsj. 
Tid Under 20 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Kok pastahjulene ”al dente” i en stor kjele fosskokende saltet vann. Hell over i sil og, og skyll i kaldt rennende vann.
  • Mens pastaen koker skjæres baconet i tynne strimler og stekes ved middels varme til de er lett brunet. Legges over på tørkepapir slik at fettet får renne av.
  • Bland sammen sitronsaft, sitronskall, olivenolje og frisk hakket persille. I en bolle blandes steinfrie oliven,fetaost, rucolasalat og avkjølt bacon og pastahjul. Hell over olivenoljeblandingen og vend den inn.
  • Ha over litt nykvernet salt og pepper.
  • Server gjerne med en god dipp eller dressing.

Notes

Kilde: melk.no Foto: Eva Brænd